Guldstadsverkstad.se

Jag och sambon går ju i giftas tankar och jag kollar runt på olika alternativ av ringar. Man vill ju att den ska vara unik och personlig och att man ska vill känna att denna vill jag bära med stolthet i hela livet ut. Man vill att andra ska titta på den och säga wow vilken fin ring.Så valet av ring för mig är viktigt. 
Jag vill kunna titta på den varje dag och känna att denna ring är den jag velat ha sedan jag drömde om bröllop som barn.
I Eskiltuna har Anders sin guldstadsverksad där han gör unika och personliga smycken till ett vettigt pris..
Jag är ju ute efter ringar och åp guldstadsverkstaden kan man beställa efter önskemål . Man kan välja efter modell och sedan vara med och på verka hur man vill att den ska se ut. Perfekt då man vill ha unika vigsel eller förlovningsringar.
 
 
Kolla in på sidan och kolla om ni hittar nått unikt hängsmycke till något speciellt tillfälle eller om ni som jag söker förlovning eller vigselring.
Ett av smyckena heter Nordanskog och är inspirerad av skogarna i norden. Vilket jag tycker är en fin tanke.
Glöm nu inte titta in direkt så ni inte missar att kolla runt på alla fina smycken,
 
 
 
 
 
 

Tips Skydd mot getingar i drinken

För ett tag sedan köpte jag två muggar med lock billigt. Jag älskar dem!! Men vill man tjäna en slant och slippa köpa dem och ändå hålla flugor och getingar borta från saften/groggen osv så kan man ta en muffins form och använda som lock:)
 
 
Billigt och enkelt!!
 
/L
 

Diy - Byte av tyg på stolsdynorna

Åkte förbi ikea och körde sedan byta stolstygs dagen..
För 19 kr metern köpte jag ett tyg som jag sedan klädde om stolarna med..
Första stolen svor jag mig igenom den andra var riktigt rolig och när jag skulle ge mig på dem resterande 4 hade gubben redan fixat klart dem.. 
Blev så besviken att jag började gråta.. Ja ja fint blev det i alla fall :)
 
 
/L