Stadshotell i Eksjö

Tänk vad många vackra ställen det finns i Sverige och i världen. Så många platser som man inte vet om men som man av en slump hittar på nätet. 
När jag var yngre fanns inte möjligheten att leta sig till saker på nätet som det finns i dag och då fick man ta husvagnen och åka runt för att hitta dessa guldkorn själv.
I Eksjö finns Eksjö stadshotell , ett otroligt vackert hotell där det händer saker. Man kan köpa till weekwndpaket, konferanspaket och laberopaket tex.
Hotellet ligger i närheten av älgparken, man kan uppleva eksjö gamla stan, badplatser, för alla som älskat Emil i lönneberga kan man uppleva karamellkokeriet i mariannelund eller katthult som också ligger i närheten av hotellet.
Bullerbyn och Astrid Lindgrens värld finns också i närheten så man lär inte få tråkigt när man är där.
Jag funderar på att överaska gubben med något sånt här och eftersom jag själv vill uppleva Astrid Lindgrens värld, Bullerbyn och katthult så är detta ett perfekt resmål.
 
 
Vacker miljö och massor att uppleva. 
Rummen är nyrenoverade och i bästa kvalite, det finns rum som tillåter djur. Det finns nått för alla så kolla in på deras sida för att se vad som passar just dig.
 
 

Secure&safe

Jag har varit med om ett inbrott i mitt hus en gång och det värsta som kunde hända. Kanske inte just att sakerna blev bestulna men att någon hade varit och rotat precis överallt i mitt hus. I min underklädslåda, i mina bindor, kläder, julsaker jag precis allt hade dom gått igenom den helgen som vui var borta.
Som jag sa innan var inte att sakerna försvann det värsta utan att tryggheten i sitt hem var försvunnen och känslan att dom fingrat på allt.
I stölden försvann min bärbara dator och på den hade jag många saker som jag aldrig kommer att kunna få tillbaka. Hade jag haft den stöldmärkt hos secure&safe så hade det kanske funnits en möjlighet att datorn kunde kommit tillrätta.
Dom kan hjälpa dig att stöldmärka det mesta så att det lättare kan komma tillrätta igen, i dagens samhälle då inbrott och stöld blir allt vanligare kan detta vara en bra idé.
Mina gamla svärföräldrar hade med inbrott i sitt hus, där blev deras datorer stulna och massor av deras jobb i den, dom var tvungen att göra om jobbet eftersom datorerna aldrig kom tillrätta.
Hos secure&safe kan du hitta permanent stöldmärkning som hjälper dig att slippa förlora dina saker eller i alla fall lättare få tillbaka dem.
 
 
 

Tomteluvor

Ett annat pyssel som jag roat mig med de senaste dagarn är små garnmössor som jag satte näsa och ögon på
så dom blev rätt söta :)
Till dessa behövdes en toalett rulle
garn
lim
en boll 
och ögon
 
.
 
/L