Nordtrafik

Nordtrafik ab transporterar conteinar med allt möjligt från och till alla möjliga länder. i dagens industisamhälle där vi använder massproduktion av olika produkter är detta bra då det kommer in saker från andra länder.
Vi lever i ett samhälle där många forfarande hellre köper nytt än gamalt, vilket är på gottoch ont föär vår miljö,
Nordtrafik är ett bra hjälpmedel att frakta eller importera saker från andra länder, vilket oftast blir billigare än att köpa i Sverige.
Du kan både vara privatperson eller företag för att ta hjälp av nordtrafik ab. Skulle jag haft mer pengar skulle jag importerat mer pysselsaker till sverige för att sedan kunna sälja det vidare i ett företag . Eftersom detta är en av mina högsta drömmar att kunna göra. Att ha en pysselbutik med pyssel från hela världen och med nordtrafik hade detta kunnat vara möjligt. 
Pyssel som inte går att få tag i här i Sverige, andra länder har oftast mycket roligt som inte finns här. 
Om du går in på deras sida kan du hitta uppgifter om prisförslag, bokningar, tullverkets växelkurser och mycket annat.
Du som företagare eller som privatperson kan detta vara ett bra hjälpmedel för att kunna importera vad du behöver lätt smidigt och säkert.
 
 

Diy - bröllop

Vi vill ju inte missa några bilder alls från vårt bröllop så jag har pysslat i hop små trekanter som man kan ställa på borden där vi har vår haschtagg.
Så här fick det bli :)
 
 
/L
 
 
 

Diy - bröllopslåda

Har pysslat i hop en box, kuvert och ett kort.
Tanken är att gästerna ska skriva på kortet lägga det i kuvertet och skriva på kuvertet när bröllopsparet ska öppna det.
Vilket gör att brudparet har lite att göra under en längre tid framöver...
Så här ser det ut..
 
 
/L