Melon mössa till salu

Fick en beställning på en melon mössa. Jag har aldrig innan stickat en melon mössa men tänkte att det inte kunde vara allt för svårt..
Köparens dotter föds om en månad och hon vart nöjd med resultatet.
 
 
Är ni intresserad av att beställa hör av er!
/L
 

Diy - Budgett tavla Carolina Gynning

Har man inte råd att köpa en så gör man en egen..
En servett jag tigde till mig av min fina svägerska blev en budgett tavla.
Ibland behöver det inte vara mer märkvärdigt än så :)
 
 
/L
 
 

HCW

För mig är det viktigt att allt funkar som det ska med våra stora båtar. Jag vill känna mig trygg då jag tar färjan över till Danmark tex.
Det är företag som HCW som gör det möjligt.Det är dom som servar och tar hand om våra större båtar.
I dag är dom flesta av våra större båtar hydrastyrda med lastluckor, winschar och lastpumpar och just hcw är ett av de företag som jobbar med hydra teknik.
Deras företag finns i Falkenbergs hamn och dom löser kundernas behov direkt. Akuta, underhåll och förebyggande service sysslar dom med.
Jag tycker det känns tryggt och bra att veta att det finns företag som enbart jobbar och sköter om våra fartyg så vi slipper fler olyckor som estonia..
Ingen glömmer väl vad man gjorde den dagen då det kablades upp på tv att estonia hade sjunkit. I det ögonblicket precis som tsunamin i thailand i dom ögonblicken är världen enade..
Några av deras referensföretag är carlsberg, skanska, vattenfall och Höganäs så det är inga små företag som dom jobbat åt.
Dom har över 30 års erfarenhet och bara sedan 2004 har företaget vuxit och a och o i detta företag är personalen. Utan dem hade dom inte kommit någon vart så utbildningar och utveckling.
Är du nyfiken att veta mer om deras företag in och kolla.