Hem till gården mitt i Västerås

Att resa är ju helt underbart och att hitta dom där små guld korn platserna någonstans där man minst anar det. En plats ute på landen så långt bort från avgaser, liv och stress är ju precis det alla behöver.
Jag behöver lugn och ro  i min tillvaro för att hämta andan och orka vidare mitt i all stress.
En av mina bästa vänner bor i Västerås och har pratat mycket om just stället hem till gården. Det är lägenhetshotell mitt i centrala västerås snacka om att kunna hämta andan då man är på konferans eller om man bara vill vara mitt i stan.
Kolla in på deras bilder man blir så kär i den gamla hemtrevliga miljön.  Utsidan sser ut att kunna vara tagen ur barnen i bullerbyn. 
Byggnaderna är mellan 100 och 300 år gamla och är kulturhistoriska därav i mina ögon denna charm i dessa vackra byggnader.
Jag vet iallafall vart jag ska sova nästa gång jag åker till Västerås. Min vän får ursäkta att jag inte vill sova hos henne för detta vill jag inte missa.
Har ni vägarna förbi tycker jag ni ska kolla in på deras sida och titta på deras underbara lägenheter och glöm inte titta in på deras hemsida. Min plan är i alla fall att åka dit nästa sommar och njuta av dessa vackra byggnader och vackra natur i hjärtat av Västerås.
 
 
/L
 
 
 

Kusliga spindlar av pärlor

Mitt nästa projekt är att göra spindlar i olika modeller.
Hittat en hel uppsjö på nätet men nått liknande dessa tänkte jag börja med..
När jag gjort dem kommer en steg för steg beskrivning :)
Bilden är lånad från snaquesaligt
 
 
/L
 

Julklappstips 2016

Nu har det börja komma in olika julörhängen i butiken Lills pyssel för er som vill vara ute i god tid.
Örhängena kostar 25:- + frakt
Hör av er här eller gå in på sidan och beställ.
Här kommer ett ax plock
 
 
/L