Stadshotell i Eksjö

Tänk vad många vackra ställen det finns i Sverige och i världen. Så många platser som man inte vet om men som man av en slump hittar på nätet. 
När jag var yngre fanns inte möjligheten att leta sig till saker på nätet som det finns i dag och då fick man ta husvagnen och åka runt för att hitta dessa guldkorn själv.
I Eksjö finns Eksjö stadshotell , ett otroligt vackert hotell där det händer saker. Man kan köpa till weekwndpaket, konferanspaket och laberopaket tex.
Hotellet ligger i närheten av älgparken, man kan uppleva eksjö gamla stan, badplatser, för alla som älskat Emil i lönneberga kan man uppleva karamellkokeriet i mariannelund eller katthult som också ligger i närheten av hotellet.
Bullerbyn och Astrid Lindgrens värld finns också i närheten så man lär inte få tråkigt när man är där.
Jag funderar på att överaska gubben med något sånt här och eftersom jag själv vill uppleva Astrid Lindgrens värld, Bullerbyn och katthult så är detta ett perfekt resmål.
 
 
Vacker miljö och massor att uppleva. 
Rummen är nyrenoverade och i bästa kvalite, det finns rum som tillåter djur. Det finns nått för alla så kolla in på deras sida för att se vad som passar just dig.
 
 

Kommentera inlägget här :