Såg detta på första sidan av blogg.se
så cool!!!
Allt är lånat från mammastårtor

Ingredinser
6 ägg
2,5 dl socker
4,5 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
0,5 dl vattenmelonspure
1 tsk vattenmelon essens
4 tsk bakpulver
0,5 dl ramlösa vattenmelon
1 tsk röd pastafärg eller 45 ml röd karamellfärg
Chokladganache
200 g mjölkchoklad
3 dl grädde
mjölkchokladbitar
Grön frosting
100 g philadelaost
125 g smör
3-4 dl florsocker
några droppar grön pastafärg/karamellfärg
0,5 dl ramlösa vattenmelon
1 tsk (eller mer efter smak) vattenmelon essens
Rosa frosting
100 g philadelaost
125 g smör
3-4 dl florsocker
Några droppar röd pastafärg/karamellfärg
1 tsk (eller mer) vattenmelon essens
0,5 dl vattenmelonspure
Vattenmelonspure
Mixad vattenmelon med 1 tsk potatismjöl ca en halv melon
Gör såhär
Sätt ungen på 175 grader.
Då gör vi tårtbotten först. Vispa ägg,socker och vaniljsocker poröst. Ta fram ett glas och ta 0,5, dl ramlösa vatten melon och vattenmelon essens och låt den stå i 5 minuter( eller mer) Tillsätt mjöl, bakpulver, essens, färg, florsocker och ramlösa vattnet och essensen. Rör om väl och smöra en bakform. Häll i smeten och i bakformen och in i ugnen i 175 grader i ca. 45 minuter.
Mjölkchokladganachen gör du såhär
Smält 200 g mjölkchoklad med 3 dl grädde. Låt den svalna i kylskåp minst 6 timmar eller i en frys 2 timmar. När den är klar vispar du upp den och lägger på ett lager i din tårta. Eller om du vill göra det enklare för dig kan du köpa färdig chokladpudding och lägga emellan.
Du delar din tårtbotten i två delar så emellan har du mjölchokladganachen och mjölkchokladbitar. Jag saftade även mina bottnar med vattenmelonspuren. Då hällde jag över lite vattenmelonspure på tårtbotten för att få lite extra smak.
Sedan gör du din gröna och rosa frostingen.
Vispa smöret minst 15 minuter och tillsätt philadelaost, florsocker, pastafärg och vattenmelon essens. (I den rosa frostingen har du i vattenmelonspure) och vispa i 10 minuter till.
Jag spacklade grön frosting på sidorna av tårtan och rosa uppe på.
Kärnorna är chokladfondant.
Lycka till