DSFM

Städning måste ju vara en av de tråkigaste sakerna i världen. När vi flyttade för ca 4 månader sedan var valet ganska sålätt. Att bara få koncentrera sig på flytten och strunta i städningen var nog det bästa vi kunnat gjort just då.
DSFM har lösningar på det mesta då det gäller städ. kontorsstäd, flyttstäd, klotterstäd osv dom har något för alla. Gå in och titta på deras sida så kan du klicka runt där och kolla om du ser nått som ser intressant ut.
Jag kommer i fortsättningen alltid välja att betala för flyttstäd. För hur kul är det att städa ugnar, källaren eller garaget till någon annan??Nä flyttstäd var en toppenidé inte bara med tanke på att det underlättade men vi skulle även gifta oss 17 dagar efter flytten så det var lite stressigt att hinna med allt. så flyttstäden hjälpte mina nerver.
Dsfm kan du även kontakta vid hjälp av inredning på kontoret, dom hyr ut kaffemaskiner, man kan köpa fruktkorgar av dem, fönsterputsning och så mycket mer.
Detta är ett mångsidigt företag och jag tycker verkligen ni ska ta er en titt alltid finns det något för just er eller ert företag som kan göra skillnad eller hjälpa er i er vardag.
 
 
/L
 
 

Kommentera inlägget här :