Alandia båtförsäkring

Olyckor händer överallt. Det är ingenting man planerar eller överhuvudtaget kan bestämma över. Det är fruktansvärt tragiskt när dom dyker upp och det är otroligt viktigt att man är försäkrad. Att försäkra din båt är minst lika viktigt som att försäkra din båt. Du kan titta in hos Alandia båtförsäkring för att känna dig tryggare när du är ute på vattnet. Företaget har funnits i 75 år så det är inga nybörjare inom försäkringar.så man kan ställa frågor och få svar på det man undrar över.
Alandia är specialiserade på båt och marin försäkringar och även person och pensionsförsäkringar, så in och kolla runt om dom är något för dig.
Vi är ofta ut med kompisars båtar och dom har alla sina båtar försäkrade om nu olyckan skulle råka vara framme. Att inte ha försäkring är både dumt och dyrt i längden.
 
För två år sedan var vi med i en bilolycka där säkerhetsbälte och krockkudde rädda vårt liv. Tack vare försäkringar kunde vi med vår dåliga ekonomi köpa ny bil och få tillbaka för sakerna som inte gick att rädda i olyckan.
Så jag vet hur viktigt det är att ha en försäkring. Du kommer att känna dig tryggare med en försäkrad båt. När olyckan väl är framme OM den nu är det. Vilket vi inte hoppas på så kommer du inte ångra att du tagit en försäkring på din båt.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Kommentera inlägget här :