Racepart

Jag har sedan liten drömt om att bli rallyförare och barnmorska, min lärare skrattade ofta åt mig och sa att det var en rolig kombination först sätter man barn till världen sen utsätter man sig för fara. En skör tråd på liv och död.
Jag har alltid älskat att åka fort på skogsvägar i bil, med 3 och 4 hjulingar, på cross ja egentligen allt som har med motor att göra.
En gång som barn körde min kompis kusin upp mig på en cross i en grusbacke och trodde jag skulle bli rädd, hängande från hans midja asgarvade jag. 
Nä mig går inte så lätt att skrämma när det gäller farter.
Jag är inte rallyförare men drömmen finns fortfarande. så ofta tittar jag runt på rallyförar saker för att jag ska en dag komma dit. 
Mitt ex har börjat köra och så klart känner jag mig lite svartsjuk då han tagit steget dit men jag följer honom och tycker det är kul.
Han är ofta inne på racepart och kollar saker till sig själv och bilen. Det finns ju en hel uppsjö med både smarta, bra och fina saker inom denna sport precis som med vilken sport som helst.
En dag ska jag med bli rallyförare och tills den dagen kommer är jag inne och tittar runt på saker jag kommer att behöva :)
 
 

Kommentera inlägget här :