Mintkyssar med nonstop

Mintkyssar med nonstop.
Tycker nonstopen gör dom så färgglada.
 

INGREDIENSER

1 äggvita
4-5 dl florsocker (beroende på om äggvitan är stor eller liten)
2-4 droppar pepparmyntolja
karamellfärg
Topping: 
nonstop eller valfri choklad 

SÅ GÖR DU

1 Vispa äggvitorna lite. Rör i drygt hälften av sockret. Droppa i pepparmyntoljan (och smaka av tills du är nöjd med mintstyrkan). 
2 Rör ner resten av sockret och blanda tills degen rullar runt som en boll i blandskålen, men är lite kladdig på ytan. 
3 Rulla till små kulor och platta ut dem till enkronestora pastiller, (tryck fast nonstop direkt innan det torkat). Lägg på smörpapper och låt torka i ett par timmar eller över natten, gärna på ett varmt ställe. 
4 Smält choklad i vattenbad och lägg en klick mitt på varje kyss, (om du inte använt nonstop). Låt stelna på svalt ställe. Förvara svalt med smörpapper mellan lagren om du har smält choklad på kyssarna.
 
 
Lycka till /Linda

Kommentera inlägget här :